onsdag 29 september 2010

2010-09-29


Singel and Fabolous!

2010-09-29

Gudars, va dålig jag är på att skriva inlägg. Men strunt samma, man ska ju skriva när man vill!
Vad händer i mitt liv just nu?
Jo, jag är inne på min åttonde vecka på makeuputbildningen, så om ett par månader så är jag förhoppningsvis proffesionell makeupartist! Det är skit kul, men mycket att ta in på samma gång..
Nu sitter jag i min soffa, har precis ätit carbonara.. och nu ska jag gå och lägga mig en stund, för sen bär det av till skolan.

måndag 21 juni 2010

2010-06-21

Godmorgon! Idag är det Måndag och jag är ensam, heeelt ensam utan min älskling. Det känns inte helt ok faktiskt. Han är ute på koster och har kickoff med sitt jobb, skitkul för honom men värdelöst för mig.
Nu ska jag städa hela lägenheten, och sen blir det middag på Särö Värdshus med Morfar & Co. Ska bli mysigt.
Imorgon ska jag jobba på videohuset för första gången på ett år, spännande!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.

Ciao

söndag 20 juni 2010

2010-06-20

Usch! Idag åkte min baby till strömstad där han ska stanna och jobba i sex veckor.. Jag känner mig så ensam redan och det har bara gått några timmar. Vaknade imorse och mådde så sjukt dåligt av någon anledning, hade nog fått någon baskilusk i magen så det blev en del toalettbesök.. Men efter att ha sovit 5 timmar mitt på dagen så vaknade jag upp ganska pigg faktiskt. Och nu mår jag bra.. Fast som sagt jag är ensam. Så, här kan jag inte sitta i min ensamhet och deppa, så det blir en liten sväng till Chez med Maria och Vivvi.
Sen ska jag hem igen, i min ensamhet..... Buhu

onsdag 9 juni 2010

2010-06-09

Godmorgon!
Idag är det onsdag, och inte vilken onsdag som helst utan hulebäcks-student! Det betyder att min lilla odåga(älsklingen) tar studenten, vilket som ska firas! Synd att det är såå sjukt tråkigt väder bara! :(
Nu kommer man till det problemet vad man ska ha på sig, det är inte det lättaste. Hade tänkt mig vitt, men det kanske är dumt för att det regnar. Äsch.. Det löser sig.

Jag önskar alla en underbar dag, men framförallt min baby! You made it!

onsdag 2 juni 2010

2010-06-02

Hej hopp! Snacka om att jag är galet dålig på att uppdatera min blogg..
Nu har jag tagit studenten och börjat min vuxna liv, haha det känns skönt. Det blir dock inte såå mycket förändring för mig, jag har ju redan flyttat hemifrån, skaffat mig en karl och jobbar nästan häcken av mig samt betalar mina egna räkningar, så den enda skillnaden är egentligen bara att jag inte går i skolan längre, alls! Fan va gött!
Solen skiner och det är varmt ute och jag njuter!! Har precis tagit mig en lååååång dusch och fräschat till mig och snart är det dag s att sticka in till stan för att kolla lite.

På fredag har jag och min man ettårsdag, men tyvärr jobbar jag som vanligt och fick inte bytt bort min tid :(
Men jag har bokat rum på Copenhagen Island Hotel för oss den 12 juni, så då ska vi myysa till det rejält!


Ciao

måndag 17 maj 2010

Konsert imorgon!


Nu har jag skrivit ner alla låtar om och om igen, och lyssnat på dom så nu håller jag verkligen tummarna att jag klarar det imorgon! Tror att jag kan dem.. Jag får sova på saken!
Nu ska jag kolla lite film med mina gosepojkar och sedan krypa till kojs och sova min skönhetssömn. Som sagt jag har 3 konserter imorgon så jag måste vara ordentligt utvilad.

Vill bara säga att idag är jag enormt kär i min odåga!

Ha en fortsatt trevlig kväll. P&K

Genrep...

När jag kom till genrepet idag så möttes jag av den otroligt glada nyheten att min kära klasskompis har fått öroninflammation samt att hon sprängt trumhinnan, vilket gör att hon tyvärr inte kan vara med på våra tre konserter som vi ska ha imorgon,(stackare.. :() och till råga på det så har dom bestämt för att inte stryka låtarna, utan jag ska få göra dem! Jag erbjöd mig, men nu känns det som att jag har tagit mig vatten över huvudet. Kul.
Hur ska detta gå? Det känns liksom inte ens kul att ställa sig inför en publik och ha en konsert om man inte känner sig bekväm eller inte kan låtarna ordentligt. Men men det är bara att le och se glada ut, det är ju trots allt det sista vi gör innan studenten. Det får bära eller brista.

Nu ska jag vänta på att min odåga och hans vän kommer hem från gymmet, så ska jag ställa mig och laga lite mat till pojkarna.
Sen ska vi kolla på film och ha det mysigt. Ska dock plugga på fyra låtar.... Men som sagt snart tar jag studenten!!! Wiho.


Puss & Kram

Ompa, ompa...?

Tänk om jag hade en liten liten apa ompa ompa falleralleraaaa..
den låten har jag på hjärnan, varför?

Igår fyllde jag 19 bast, fruktansvärt meningslös ålder.. Fast det är skönt att inte just vara 18 (en färsking) längre haha..
Nu ligger jag i sängen efter en helg av massa stress, mys och alkohol.
Trodde dock att jag skulle supa till det mer än vad jag gjorde igår. Men jag har kommit på att jag inte är så jäkla rolig när jag har för mycket folk hemma, jag tappar lite kontrollen, eller det känns som att jag gör det. Jag blir liksom nojig för allt. Synd :(
Men på tal om mycket folk hemma.. Jag träffade mina grannar i trapphuset igår och tänkte att jag skulle förvana att jag skulle ha typ 15 kacklande brudar hemma hos mig, jag fick till svar: -Gud så trevligt då kommer vi upp senare då, ni lär väl hålla på till 3-4. haha det kändes helt galet bra.
Det kan ju inte bli bättre än att man har underbara grannar, en underbar lägenhet med underbar balkong, och en underbar odåga till pojkvän (för han är faktiskt väldigt go, hihi)

Men nu ska jag ta och ta en godnatt cigarett och sen krypa till kojs och sova. Imorgon väntar genrep hela dagen. Wish me luck.

Ciao

tisdag 11 maj 2010





Jäkla pollenallergi! Nyser stup i kvarten..
Hade studentbal i Söndags, helt fantastiskt. Det var verkligen lyckat!
Tänkte helt enkelt lägga in några bilder från Balen :)

fredag 7 maj 2010

im back

Nämen titta, im back!
Haha jag hinner fan aldrig blogga alltså, har så mycket för mig.
Massa jobb och skola.
Men vet ni vad! På Söndag är det Studentbal på Palace.. Äntligen!
Och sen är det inte många dagar kvar tills vi Ep3m springer ut från
trädgårn och skriker: -FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEN!...
FY FAN VA VI E BRA!
Åhhh va jag längtar. Har beställt strålande solsken också, kan det bli bättre?
Nu är det dags för mig att bege mig mot jobbet, har en hyffsat tuff arbetsdag framför mig, kommer väl hem mellan 22-23 ikväll.
Puss och kläm

torsdag 25 mars 2010

63 dagar kvar..

Här står jag i mitt kök jävligt trött på livet, men ändå så jävla glad! Det går verkligen i vågor.
Har vaknat på fel sida idag, är snorig och jävlig plus att jag känner att jag inte har något att klä på mig.
Har tre garderober men inget känns roligt längre! Vill vinna lite pengar för att sen gå och shoppa loss! Har kommit på att jag är tråkig med kläder, köper bara tråkiga bommulstunikor/tröjor och leggings. Jag får väl börja köpa en trisslott i veckan.. Dom säger ju: "Plötsligt händer det" haha.

Nu ska jag dricka upp mitt goda kaffe och sedan ge mig avmot skolan.
Vill bara meddela att det är 16 dagar kvar till jag och adde åker till sälen, 45 dagar kvar till balen, 51 dagar till min födelsedag och 63 dagar kvar till studenten!! Man har en del att se fram emot i alla fall så jäkla skönt :)

Ha en underbar dag!

fredag 19 mars 2010

Fredag

Det börjar närma sig student och bal kan ni fatta! Jag har ingen aning va jag ska ha för balklänning och det gör mig galen..
just nu ligger jag i sängen och orkar inte ta mig upp. Måste verkligen städa för ikväll kommer Addes pappa på besök, så jag ska laga en god middag till oss :) Men jag har en sån fruktansvärd träningsvärk i mina armar så det är svårt att lyfta saker så jag vet inte riktigt hur detta ska gå.. Vet inte ens vad jag ska laga för middag än.
Min älskling säger att jag är "kungen i köket" så något borde jag väl kunna slänga ihop!
Nu ska jag ta mig i kragen, hoppa upp ur sängen och gå in i en varmdusch sedan ska jag stretcha så jag kan bli av med den förbannade träningsvärken snart!

Ha en superbra fredag!

tisdag 16 mars 2010

SOOOL

Tjabba!

Nu har jag ätit två goda knäckemackor, och druckit ett glas bubbelvatten :) För från och med idag börjar jag mitt nya liv :) Testade nämligen min balklänning igår och till min stora förskräckelse så fick jag inte igen den ordentligt! Så nu blir det att gå ner lite i vikt, och bli lite trimmad. Har bokat träningspass för hela veckan, Idag var jag på gymmet och gick några kilometer och ikväll ska jag på Body Pump.. Imorgon blir det Body Combat och Bodypump, på torsdag blir det Spinning och fredag Body pump igen :) Så på lördag kan jag dricka några glas vin med gott samvete :) Å andra sidan så kommer jag att dansa som fan så även där tränar jag! haha nu jävlar!

Nu ska jag träffa min älskade Elin i staden, på med brillorna och Skinnjackan, för idag är det SOOOL :D

Ciao

söndag 14 mars 2010

Pust!

Sitter med min älskling i soffan, jag tar ett glas rödvin (låter vuxet jag vet :P) Och han sitter och försöker vara vaken. Han har varit vaken i ett och ett halvt dygn nu stackarn. Snart ska vi nog krypa ner i sängen och nana, för imorgon är det måndag och då måste man vara pigg och kry igen.. Min dag har inte varit den bästa PUST!, kom till jobbet imorse och kunde knappt andas plus att jag var så trött så det kändes som att jag skulle svimma. Men bra som jag är så stannade jag på jobbet i åtta timmar tills jag var tvungen att ringa min chef så att hon kunde hoppa in och jobba åt mig. Stackarn mådde inte bra hon heller, men så är det ibland.
Som sagt nu är jag hemma och det är jätte sköönt, ett glas rödvin, levande ljus och en underbar pojkvän bredvid sig i soffan är ju aldrig fel.

Godnatt :)
Odåga!

lördag 13 mars 2010

gud så underbart


Gud så underbart! Jag har jobbat hela dagen lång från 10.15-22.15 allstå i 12 timmar.. Och efter jobbet så tog jag en sväng till min kära far och hans underbara flickvän Lydia! Alltså det finna ingen bättre tjej i hela världen, så gnomsnäll och go så det är inte sant.
När jag kom fram till Pappa och ringde på dörren så kom Lydia (Som hans flickvän heter) och öppnade men hon stängde snabbt dörren och sa -du får vänta lite, detta är resturang Wallström. Så jag stod ett tag utanför dörren, när hon sedan öppnade så hade dom dukat fram en tvårätters middag till mig och ett glas vin! Precis vad jag behövde.
(Och pappa jag visste inte att du var en så bra kock, haha) Så Resturang Wallström ska jag besöka fler gånger! Absolut :)
Efter den mysiga middagen och trevligt snack med Pappa och Lydia, så drog jag mig ner till min älsklings jobb (The Dubliner) Och pussade lite snabbt på honom, tog sedan en taxi hem till mitt lilla Place. Och när jag kommer hem så ser jag att min älskade älskling har städat hela lägenheten innan han gick till jobbet, och på min bäddade fina säng låg det en lapp lutad mot kuddarna där det stod: I love U. Då blir man glad!
Han kan om han vill Odågan.. Och jag måste erkänna att jag faktiskt älskar honom en hel del.

Nu ska jag sova för imorgon väntar en ny dag med massa jobb, börjar 09.30.

Sov gott!

Ciao

onsdag 10 mars 2010

..

Den här bilden gör mig glad. Dels för att Pernilla var hemma då, och dels för att bilden faktiskt är het. Antar att det var på grund av att fotografen var het, ruksigt het.

HEJ

Svartsjuka blääää

Svartsjuka varför all denna jävla svartsjuka?
Det är verkligen en riktig sjukdom, en sjukdom där den bästa medicinen är när den man älskar faktiskt tofflar för en.. Hur dumt det än låter så är det sant.. Sååå sant.
Det är en känsla som är så sjukt svårt att övervinna och det måste ju helt enkelt grunda i sin egen osäkerhet och självtillit.
Men också om man förut har blivit sårad, så är det självklart att det sitter kvar i hjärnan.
Hur fan orkar man ständigt gå med magknip och ont i hjärtat?
Det är jävla jobbigt, som ni förstår så lider jag av denna hemska sjukdom..
..inte för att jag vill utan för att jag bara inte kan övervinna skiten! Usch
Ständigt går jag runt och är orolig att min älskling ska lämna mig eller vara med någon
annan. Det suger! Varför inte bara vara glad för det jag har?
Det är den största faktorn till varför jag och min "man" ofta bråkar. Så jävla onödigt.
Vi älskar ju varandra! Sluta tänk så mycket.. ÅÅÅÅÅ

Så nu vet ni. Emelie Nielsen Wallström är en svartsjuk jävel, men med ett väldigt gott hjärta!

Ciao

Godmorgon mitt herrskap


Godmorgon!
har precis ätit en mysig frukost med Elin, och nu är det dags att platta håret och sätta på sig ansiktet för att sedan ta en fika med Mathilde innan vi ger oss av till skolan!
Idag ska bli en bra dag har jag bestämt, hoppas att solen tittar fram snart också :)
Ikväll ska jag ha några av mina kära brunnsboflickor hemma och dricka lite vin och tjöta gamla minnen, så får vi se vad kvällen sedan erbjuder.



måndag 8 mars 2010

Måndagskväll





Så här kul har två 18-åriga tjejer en måndakskväll. Förutom detta har kvällen bjudit på Tacos, Svenska Hollywood fruar och massa mys. Elin ligger hopkrupen i soffan i sin Lila plyschdräkt och ser trött ut, så antar att det snart är dags att krypa ner i sängen och sova :)
Imorgon hoppas vi på solsken så man kan få plocka fram solbrillorna och skinnjackan!

Sov gott!

torsdag 4 mars 2010

Torsdag hela dagen



En söt bild på min farmor, på minigolfbanan i somras :)
Tjoho!
Idag har Emelie varit mycket duktig!
Städat heeeela lägenheten grundligt, och skrivit ett helt arbete i svenska(dock med hjälp av farmor) Det tackar jag för!
Nu är de dags att hoppa in i duschen för en helkroppsrengöring, sedan ska håret plattas och naglarna målas. Och imorgon ska jag iväg och jobba! Hoppas att det blir en tidig dag, hade varit skönt att komma hem tidigt och krypa ner framför tv:n för en gångs skull.
Snart kommer älsklingen hem och myser med mig :)

Ciao


onsdag 24 februari 2010

Makeup-artist nästa


Just det får inte glömma att berätta att jag ska på interviev på Makeupstudion nästa onsdag, och förhoppningsvis så får jag en plats på utbildningen.
Så Makeup-artist nästa, Jippi!

Godmorgon!

En gammal bild på mig från en av många trevliga stunder på Donsö
Har precis stigit upp ur min varma goda säng, tagit ett glas Proviva Mango och nu sitter jag vid datorn. Borde egentligen plugga som bara den, men jag har ingen som helst ork.. Inte till det i alla fall. Ska strax göra några Situps sedan gå en härlig promenad till Solarieöarna för att där få avnjuta 20 min i värmen.. haha
Sen ska jag hem, göra mig iording och sticka iväg till skolan och ha sånglektion.

Herregud jag har så mycket jag vill skriva om så jag tror jag spricker, men jag har så svårt att formulera mig. Jag får gå och ruva på hur jag ska skriva ner allt svart på vitt..
Nu kommer det igen, jag fattar inte riktigt varför jag bloggar.. Hur intressant är det egentligen att läsa om någon som är hyffsat normal som jag? Jag kan förstå att folk gillar att läsa skandalbloggar för det är ju patetiskt, (Jag läser dem jämt, det är skitkul)
Eller skitsamma det är faktiskt ganska roligt att skriva så vill folk läsa så varsegoda..
..om inte strunta i det :) Hade inte direkt tänkt att bli en framgångsrik bloggerska ändå!

Ciao


tisdag 23 februari 2010

.


Håret är nu färdigfärgat och jag och min odåga till pojkvän har varit på Udens sport och hyrt skidor för imorgon bär det av mot Ulricehamn för att åka ännu mer skidor :)
Ska åka dit med Pappa P, Anders och Odågan!
Ska bli trevligt att spendera lite qualitytime med min Pappa P som jag saknar så.
Snart är det dags att hoppa in i duschen och göra sig fräsch och sen hoppa ner i sängen som är nybäddad med väldoftande lakan!
Ska nog tända lite doftljus och mysa till det med lite popcorn också.
Odågan kanske får vara med...


Ciao


Tisdag

Nu har jag ännu en ny färgburk i håret.. Får se vad det bjuds på för färg idag!
Igår blev det ju grönt, så det blir spännande att se :)
Snart kommer underbara Elin hit och käkar lite Lunch/middag och så ska jag låta henne platta mitt fruktansvärda burr..
..nu plingar hon på dörren!
ciao

måndag 22 februari 2010

Pussas & Kramas


Men ser man på! Emelie är tillbaks för att börja blogga lite, det är ju som sagt skönt att kunna berätta vad man gör vad man har gjort och vad man tänker utan att behöva öppna käfften (haha)

Det var ett tag sen jag satt vid en dator faktiskt, lämnade in min älskade macbook på lagning för snart en månad sedan och har fortfarande inte fått tillbaka den.. Men förhoppningvis får jag den imorgon igen!

v.7 var det ju sportlov för oss som fortfarande går kvar i skolan.

Och det spenderade jag tillsammans med min goa pojkvän och hans familj i Vemdalen!

Hade några underbara dagar tills jag blev magsjuk och Peter (min pojkväns kusin) bröt benet.. Det kan hända mycket i fjällen.


Nu sitter jag hemma i min lilla lägenhet och har precis plattat mitt nyfärgade hår som förövrigt blev grågrönt...

...Snyggt! haha får köpa en ny färg imorgon. Och sen har jag städat nästan hela lägenheten grundligt, vilket det känns som jag alltid gör!


Ska kolla lite på Sverige pussas & kramas och sen ska jag väl nana.

Ciao!