måndag 17 maj 2010

Konsert imorgon!


Nu har jag skrivit ner alla låtar om och om igen, och lyssnat på dom så nu håller jag verkligen tummarna att jag klarar det imorgon! Tror att jag kan dem.. Jag får sova på saken!
Nu ska jag kolla lite film med mina gosepojkar och sedan krypa till kojs och sova min skönhetssömn. Som sagt jag har 3 konserter imorgon så jag måste vara ordentligt utvilad.

Vill bara säga att idag är jag enormt kär i min odåga!

Ha en fortsatt trevlig kväll. P&K

Genrep...

När jag kom till genrepet idag så möttes jag av den otroligt glada nyheten att min kära klasskompis har fått öroninflammation samt att hon sprängt trumhinnan, vilket gör att hon tyvärr inte kan vara med på våra tre konserter som vi ska ha imorgon,(stackare.. :() och till råga på det så har dom bestämt för att inte stryka låtarna, utan jag ska få göra dem! Jag erbjöd mig, men nu känns det som att jag har tagit mig vatten över huvudet. Kul.
Hur ska detta gå? Det känns liksom inte ens kul att ställa sig inför en publik och ha en konsert om man inte känner sig bekväm eller inte kan låtarna ordentligt. Men men det är bara att le och se glada ut, det är ju trots allt det sista vi gör innan studenten. Det får bära eller brista.

Nu ska jag vänta på att min odåga och hans vän kommer hem från gymmet, så ska jag ställa mig och laga lite mat till pojkarna.
Sen ska vi kolla på film och ha det mysigt. Ska dock plugga på fyra låtar.... Men som sagt snart tar jag studenten!!! Wiho.


Puss & Kram

Ompa, ompa...?

Tänk om jag hade en liten liten apa ompa ompa falleralleraaaa..
den låten har jag på hjärnan, varför?

Igår fyllde jag 19 bast, fruktansvärt meningslös ålder.. Fast det är skönt att inte just vara 18 (en färsking) längre haha..
Nu ligger jag i sängen efter en helg av massa stress, mys och alkohol.
Trodde dock att jag skulle supa till det mer än vad jag gjorde igår. Men jag har kommit på att jag inte är så jäkla rolig när jag har för mycket folk hemma, jag tappar lite kontrollen, eller det känns som att jag gör det. Jag blir liksom nojig för allt. Synd :(
Men på tal om mycket folk hemma.. Jag träffade mina grannar i trapphuset igår och tänkte att jag skulle förvana att jag skulle ha typ 15 kacklande brudar hemma hos mig, jag fick till svar: -Gud så trevligt då kommer vi upp senare då, ni lär väl hålla på till 3-4. haha det kändes helt galet bra.
Det kan ju inte bli bättre än att man har underbara grannar, en underbar lägenhet med underbar balkong, och en underbar odåga till pojkvän (för han är faktiskt väldigt go, hihi)

Men nu ska jag ta och ta en godnatt cigarett och sen krypa till kojs och sova. Imorgon väntar genrep hela dagen. Wish me luck.

Ciao

tisdag 11 maj 2010





Jäkla pollenallergi! Nyser stup i kvarten..
Hade studentbal i Söndags, helt fantastiskt. Det var verkligen lyckat!
Tänkte helt enkelt lägga in några bilder från Balen :)

fredag 7 maj 2010

im back

Nämen titta, im back!
Haha jag hinner fan aldrig blogga alltså, har så mycket för mig.
Massa jobb och skola.
Men vet ni vad! På Söndag är det Studentbal på Palace.. Äntligen!
Och sen är det inte många dagar kvar tills vi Ep3m springer ut från
trädgårn och skriker: -FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEN!...
FY FAN VA VI E BRA!
Åhhh va jag längtar. Har beställt strålande solsken också, kan det bli bättre?
Nu är det dags för mig att bege mig mot jobbet, har en hyffsat tuff arbetsdag framför mig, kommer väl hem mellan 22-23 ikväll.
Puss och kläm